Globisen AB är ett företag med sitt fäste i Älvdalen, 4 mil norr om Mora.

Vi riktar in oss på e-handel och driver ett flertalet webshoppar alla med inriktning på sport och friluftsliv, vi är specialister och inte generalister.

 

Vi driver bland annat:

 

Vi är inne i en väldigt offensiv fas och satsar nu inför kommande säsong 2016/2017 med flera nyanställningar, bland annat söker vi personal till:

 

 • Skidverkstan
  Skidverkstan är nyckeln i vår verksamhet och här jobbar du tätt tillsammans med andra emot dagliga deadlines för att preparera, montera, packa och leverera ut längdskidor, rullskidor m.m. Vi söker dig som är van att jobba med händerna och att arbeta i grupp och gillar ordning och reda. Arbetstiden kan förläggas med tyngdpunkt på början av veckan (samt vissa helger). Säsongsanställning, god möjlighet till förlängning.
 • Pack och plock
  I vår avdelning för pack och plock jobbar ni tillsammans i en grupp på lagret med in och utleveranser. T.ex. ta emot inleveranser, plocka ordrar och sedan packa och skicka iväg det hela till slutkund. Arbetstiden kan förläggas med tyngdpunkt på början av veckan (samt vissa helger). Säsongsanställning, god möjlighet till förlängning.
 • Webteam
  I vårt webteam som består av 2-4 personer jobbar ni med allt som har med vår hemsida att göra inklusive t.ex. kundtjänst, kampanjer, nyhetsbrev, sociala medier, uppdatering av vår hemsida. Extra meriterande med god språkkunskap i såväl svenska och/eller engelska, norska, finska, danska. Säsongsanställning, god möjlighet till förlängning.
 • Pack och plock – Logistik
  På pack och plock med fokus på logistik hos oss arbetar du med ansvar för inköp, inleveranser, reklamationer, uppackning och lager och logistik. Du är spindeln i nätet som ser till att dagliga deadlines hålls och att varor beställs i tid och kommer både in i tid och går ut till kunder i tid. Du ansvarar för ordning och reda på lagret. Säsongsanställning, god möjlighet till förlängning.

 

Beräknad start för samtliga tjänsterna är cirka augusti-september. Säsonganställning innebär över vintersäsongen som är vår huvudsäsong, vi jobbar ofta intensivt under vinterhalvåret.

 

Vi hoppas att du är intresserad av att jobba hos oss?

Inkom gärna med CV och personligt brev till:henrik@skistart.com

Eventuella frågor/funderingar besvaras enklast via e-post men även via telefon 0251-650051

 

I din arbetsansökan vill vi även att du anger vilken av tjänsterna som du tycker passar dig bäst.

 

Hoppas att du är vår nya kollega!